Kullendagen 27 augusti INSTÄLLD!

Den 27 augusti kan du komma till nästa Kullendag i ETC Solpark! Utöver rundvandring blir det även konstguidning i parken med konstpedagogen Emma Hjelm.

Räkna med tre timmars ordentlig genomgång med Johan Ehrenberg av allt vi gör och allt som kan göras av många fler. Solel, byggnad, odling, värmelager och ETC Torp som bonustitt. Inga frågor är ovälkomna. Allt från energi och ekonomi till hur du ska koppla in sladden till framtiden. Kullen-dagarna är klimatpolitik live, mest utomhus.

Följ konstpedagogen Emma Hjelm genom park och konst som gör nytt av det som skulle kastas, konst som ger dig något att tänka på, konst som går att äta. Allt av konstnärerna Takao Momiyama, Gunnel Pettersson och Nisse Bergman.

Hela Kullendagen kan de som vill pyssla, låna ”trädgårdsspel” eller bara hänga i parken och inspireras till att bli del av ETC:s rörelse på ett eller många sätt. Du kan handla klimatsmart, självplocka säsongens grödor eller fika. Blir du hungrig så har vi wraps och grillmackor. Eller varför inte ta ett glas vin eller cava i solen.

Bra att veta

Vegetarisk lunch kostar 155 kronor och komponeras utifrån våra odlingar. I lunchen ingår även kaffe med kaka. (OBS: Endast förbeställning.)

Öl, vin och alkoholfria alternativ finns att beställa på plats.

Adress till ETC Solpark är Energikullen 1 i Katrineholm.

Kullendagen är mellan klockan 11:00 – 15:00.

Dela med dig