Årets stora solfest – gratis inträde!
Den 27 augusti blir det fest i ETC Solpark. Besök Bondens marknad och handla alltifrån grönsaker till solceller. Det blir rundvandringar i parken med visning av ETC Torp, våra växthus och tomatguidning. Även musik, tävlingar och mycket annat skoj.

På festen kommer du också kunna teståka vår Tesla och lära dig hur en biokolsbrännare fungerar. Vi kommer att ha informationsträffar om solceller och om våra kolonilotter. Det blir även konstutställningar och du får chansen att se föreläsningen Räddningen med Johan Ehrenberg. 

Besök denna sida för att hålla koll på eventuella ändringar.

Skoj för barnen

Du kan köra vår Mini-Tesla i parken och vi kommer att ha ponnyridning. Eller varför inte hänga med våra får och hjälpa till mata hönsen. I vår snickeriverkstad kan du bygga insektshotell eller fågelholkar. Nytt för i år är en studio du kan prova på stop motion-animering. Vi har även tipsrunda och lekpark. 

Äta och fika! Hela dagen serveras grillat, vegetariskt, kaffe, paj, glass och annat smarrigt från parken.
Bondens marknad

Besök våra växthus hela dagen för självplock av grönsaker och blommor. I år säljer vi spillvirke för eldning i din eldstad – vi tror på återbruk och att inget ska gå till spillo i onödan. Vi har mängder med begagnade solceller och självklart säljer vi vår egen-producerade växtnäring och biokol.  Sommarrea på spännande ekologiska produkter och böcker hittar du också i Klimatbutiken. 

Anmälan är gratis!

Festen är gratis men anmäl dig så vi kan få en uppfattning om hur många som kommer och lättare kan planera. 


Dina uppgifter används endast för att få en uppfattning om antalet besökare.
Anmälan är inte bindande.

Information

Festen är gratis men anmälan dig ovan!

Datum och tid: Lördag den 27 augusti från klockan 11:00.
Plats:  ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm.

Bilparkering finns i anslutning till parken med laddare för er med elbil. Kommer ni med tåg så tar det endast 15 minuter att gå från Katrineholms station.

Välkomna!