Välkommen till solparkens populära kullendag 29 maj

Johan Ehrenberg tar mer er på tre timmars ordentlig genomgång av allt vi gör och allt som kan göras av många fler. Inga frågor är ovälkomna. Kullen­dagarna är klimatpolitik live, mest utomhus.

Räkna med tre timmars ordentlig genomgång av allt vi gör och allt som kan göras av många fler. Solel, byggnad, odling, värmelager och ETC Torp som bonustitt. Johan Ehrenberg tar mer er på en vandring i ETC Solpark. Inga frågor är ovälkomna. Allt från energi och ekonomi till hur du ska koppla in sladden till framtiden. Kullen­dagarna är klimatpolitik live, mest utomhus. Du kan också besöka våra växthus för prima tomatplantor, andra grönsaker, sommarblommor och fermenterad näring eller varför inte hälsa på fåren och deras lamm.

Träffa Johan Ehrenberg i ETC Solpark.

Köp till en vegetarisk lunch inklusive tillbehör från odlingarna i växthusen. I lunchen ingår ett glas vin, öl eller alkoholfritt och även kaffe med kaka.

Passa på att träffa Johan Ehrenberg, sista gången innan sommaren!

Anmäl dig senast 25 maj!

Information

Datum: 29 maj mellan klockan 11:30 – 15:00.

Inträde: 250 kronor

Lunch: 150 kronor, vegetarisk inklusive tillbehör från odlingarna i växthusen. I lunchen ingår ett glas vin, öl eller alkoholfritt och även kaffe med kaka.

Adress: ETC Solpark, Energikullen 1, 641 96 Katrineholm

Dela med dig