ETC El fördjupar samarbetet med MinFarm

ETC El har fördjupat samarbetet med den webbaserade e-handeln MinFarm, som står för direktkontakt mellan bönder och konsumenter.

ETC El har fördjupat samarbetet med den webbaserade e-handeln MinFarm, som står för direktkontakt mellan bönder och konsumenter. 

MinFarm är en webbutik som säljer bland annat kött, ägg och grönsaker direkt från svenska bönder. Sedan i höstas har MinFarm klimatkompenserat sina hemleveranser via ETC Klimatkompensation. Nu har MinFarm även börjat erbjuda ETC El till sina kunder. Så här skriver Min Farm i ett mejl till kunderna: 

”Under de senaste åren har MinFarm samarbetat med fantastiska lokala gårdar som har sålt allt från kidneybönor till köttlådor direkt till konsumenter. En produkt som många gårdar har investerat i, och som vi alltid har känt har passat in i vårt sortiment, är förnybar el. Hur det skulle vara möjligt för oss att kunna erbjuda energi har därför varit något som vi har diskuterat inom MinFarm under det senaste året. Idag, med hjälp av vårt samarbete med ETC El, kan vi nu erbjuda MinFarm-kunder miljövänlig energi och möjligheten att vara en del av utbyggandet av lokal förnybar elinfrastruktur för Sverige.”

– Det är jätteroligt att MinFarm vill erbjuda ETC El till sina kunder. I och med det når vi ut till fler miljömedvetna människor som kanske ännu inte känner till oss. I förlängningen leder det till att vi tillsammans med MinFarm kan sätta upp fler solceller och skapa mer ren energi i ETC:s energiparker, säger Klara Strandberg, kommunikationschef på ETC-företagen.  

Arbetar du för ett företag, en förening eller en organisation som vill erbjuda ren el som gör skillnad till dina kunder? Mejla i sådant fall etcel@etc.se för mer information. 

ETC El

Dela med dig