Succé för erbjudandet att hyra solceller

Vi på ETC fortsätter våra supersoliga satsningar. Nu har vi börjat bygget av 20 nya solcellsparker i Sverige och vi har snart satt upp ett hundra anläggningar på tak runt om i hela landet. Det stora antalet villatak gör att vi just nu inte kan erbjuda fler hyresanläggningar. Eventuellt kommer vi att fortsätta med erbjudandet under 2018 och ber då att få återkomma med den informationen.

Vi på ETC el är väldigt glada att intresset för att hyra solceller blivit så stort. Vi har snart satt upp ett hundra anläggningar runt om i hela landet. Det gör att vi just nu inte kan erbjuda fler hyresanläggningar. Eventuellt kommer vi att fortsätta med erbjudandet senare i vår och ber då att få återkomma med den informationen.
Lars Holmquist, Etc el. <!–

Vi på ETC fortsätter våra supersoliga satsningar. Nu har vi börjat bygget av 20 nya solcellsparker i Sverige. Nästa steg är att få upp solcellerna på ditt tak! Det är helt gratis för ETC El:s kunder. 

Under året ska många hus få solceller på taket har vi tänkt! Har du ett hus med lämpligt tak men inte finanser att få upp de klimaträddande panelerna själv? Låt oss i sådant fall låna taket av dig. Sen hyr du solcellerna av oss till exakt samma månadspris som du idag köper din el för! Du betalar inget extra, det blir samma pris som du idag betalar till ditt elbolag och din nätägare. Skillnaden är att du gör klimatsmart el till ditt eget hus.

När du en solig dag gör mer el än du använder så köper vi överskottet och du får dessutom skattereduktion på 60 öre per kWh från staten. Vi sköter allt. Installation, projektering, byråkratin. Kan det bli bättre? Jo, faktiskt.

När du betalat solcellernas el och installation fullt ut så blir solcellerna dina! Du får alltså solceller på eget tak betalt av den el du ändå måste köpa. Det tar runt femton år, allt beroende på elpriset. Men sen har du ren el i många år till.

Utan kostnad! Och innan dess har ditt tak gjort mycket klimatnytta. Pengarna till detta kommer från ETC Sol där människor sparar i solceller för klimatets skull. De får en liten ränta. Vi hjälper helt enkelt varandra! Den som inte kan ha solceller själv ser till så du kan ha det.

Plus för klimatet och plus för lokal egen producerad el och negativt för alla elbolag som lever på kärnkraft och smutsig el.

Finns det någon hake? Något finstilt? Ja, du måste vara kund hos ETC El. Byt till oss! Ska du få solceller utan kostnad på ditt tak måste du ha ETC El så vi kan köpa solelen från taket. Vi vill ju inte skicka solelen till Vattenfall eller Eon eller något annat passivt elbolag.

Du kanske inte har något tak, men har pengar på banken du hellre vill ska göra nytta. Varför inte låna ut dem till ETC Sol? Se mer på www.egenel.se.

Är du intresserad? Läs mer om detaljerna här.

Antalet tak vi klarar av att finansiera är begränsat så anmäl dig snarast! 

ETC El
ETC Sol
Egen El

–>

 

Är du intresserad? Läs mer om detaljerna här.

Dela med dig