Vill du vandra med Jenny i idéernas värld?

Sätt på dig vandringsskorna, och ta med alla dina tankar och frågor. För nu ska vi ut och vandra i Solparken. Jenny som leder vandringarna beskriver det hela som ”en härlig blandning av frågor som med fotriktiga skor kan bli en riktig njutbar vandring”.

Har du någonsin undrat hur solceller fungerar? Och vad är batterilager egentligen? Och vem bestämmer vår identitet och kan vi någonsin bli fria? Nu har du chansen att få svar på alla dina funderingar. För i augusti och september kommer Jenny Ehrenberg att ta med oss på en unik vandring genom idéernas värld – som just ETC Solpark faktiskt är. Och du är varmt välkommen!

Jenny själv ser fram emot alla frågor säger att ”den bästa frågan jag kan få är nog varför vi är så rädda när friheten är så nära.”

Vandring med Jenny är mer än en promenad, det är en resa i hur vi kan förändra – tillsammans! Och på samma sätt är ETC Solpark som ligger på Energikullen 1 i Katrineholm inte bara en plats fylld med solceller och batterilagring eller växthus, det är också en plats för idéer och nya lösningar. Jenny visar konkreta exempel.

Den bästa frågan jag kan få är nog varför vi är så rädda när friheten är så nära

Under vandringen kommer Jenny, som är grundare till ETC Solpark, att berätta om idéerna park och dela med sig av sin kunskap och sina visioner. Jennys passion för en hållbar framtid och en starkare tillsammans-makt, gör varje vandring till en fin upplevelse. Med varje steg kommer du att få nya tankar och känna hopp!

Innan eller efter vandringen kan du passa på att se Jennys omtalade utställning Befrielsen, och för att få energi står caféet redo med sina goda och matiga våfflor.

Datum
Lördag 17 augusti, kl. 12–15
Lördag 28 september, kl. 12–15

Kostnad:
Inträdet kostar 300 kr per person. Alla intäkter går direkt till att installera fler solceller i parken.

Plats:
ETC Solpark, Energikullen 1, Katrineholm

Vandringarna är öppna för alla, men det finns ett maxantal på 40 personer per tillfälle.

Dela med dig